printer 790396 1280

Kommer Skrivare med Papper och Bläck?

När du köper en ny skrivare vill du att den ska fungera direkt när du tar ut den ur kartongen. Det betyder att du behöver papper och bläck. En skrivare är inte användbar utan någon av dessa. Så om du letar efter en ny skrivare, kommer du att ha tur och få en som är utrustad med papper och bläck?

Nya skrivare kommer sannolikt inte med papper. De flesta skrivare kommer med bläck, men bläckpatronerna kanske inte är fullstora. Många nya skrivare kommer med patroner som innehåller hälften av bläcket, vilket gör att det är en bra idé att ha ett eget lager av papper och bläck när du köper en ny skrivare.

Låt oss dyka in i detaljerna om vad du kan förvänta dig när du köper en ny skrivare.

När du köper en ny skrivare , Kommer det med papper?

När du köper en ny skrivare kommer den förmodligen inte med papper. Det är viktigt att köpa en bunt skrivarpapper i förväg om du vill använda din skrivare direkt. Om du planerar att göra enkla utskrifter kan du köpa en liten mängd baspapper till att börja med.

Lyckligtvis kommer skrivarpapper inte att kosta spå mycket, särskilt inte i förhållande till kostnaden för din nya skrivare. Du behöver sannolikt inte spendera mer än 100kr på detta.

Det är alltid bra att ha skrivarpapper till hands om du behöver skriva ner en snabb att göra-lista, rita, eller påminna om att ta ut soporna. Vanligt skrivarpapper är praktiskt att ha så köp ett paket som du kan använda till din skrivare, och alla andra konstnärliga behov som dyker upp.

På tal om papper, måste det vara vanligt? Eller kan du bli sugen på att använda andra typer av papper med din skrivare?

Kan du använda vilket papper som helst i en skrivare?

Du kan inte använda vilket papper som helst i en skrivare . Även om grundläggande A4 skrivarpapper fungerar i alla skrivare, kontrollera din skrivares specifikationer innan du använder kartong, viktat eller strukturerat papper för dina utskriftsbehov. Om du använder papper som inte lämpar sig för din skrivare kan skrivaren ha svårt att skriva ut dokument.

Om du vill skriv ut på papper förutom vanliga skrivarpapper, se till att få en skrivare som är designad för att göra det.

Kontrollera specifikationerna för din skrivare och se till att den passar jobb med fler tunga papper.

Nu ska vi prata om bläcket.

Kommer skrivare med bläck?

 

De flesta skrivare levereras med bläckpatroner som är redo att användas. Det är dock bra att ha extra bläckpatroner till hands, eftersom många av de bläckpatroner som följer med skrivare bara är halvfulla.

Om du redan har ett lager av skrivarpapper kan du lita på bläckpatronen som följer med din skrivare ett litet tag. Som sagt, om du har stora utskriftsbehov, vill du skaffa en ny patron förr snarare än senare.

Och, är det inte alltid sant att vi kör slut på bläck vid de värsta och mest obekväma tiderna? Det är bäst att köpa det bläck som du behöver till din skrivare samtidigt som du köper din skrivare.

Det är bra att du får bläck med din nya skrivare, men lita inte på det.

Att köpa en ny skrivare kan vara en irriterande upplevelse. Att köpa en skrivare är en nödvändighet som är långt ifrån spännande. Du får åtminstone lite gratis bläck. Och åtminstone är papper billigt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade Inlägg

  • Kultur på utländska casinon

  • Flytthjälpen som underlättar ditt liv

  • Hur inreder man ett trapphus?

  • Maximera Ditt Resultat på Högskoleprovet

  • Gör Ritning Varje dag dig till en Bättre Konstnär?

  • Hur många Färgpennor behöver man för att Rita?