idea 5617893 1280

7 Enkla Skisstekniker – Tekniker för Blyertsskissning

Blyertsskissning har länge varit en populär konstform, och det är inte konstigt. Att skissa med en penna är mångsidigt, bärbart och kräver bara några få grundläggande konsttillbehör. Med bara några få verktyg kan du skapa ett otroligt detaljerat och vackert konstverk.

Det finns många stilar där du kan skissa med en penna, allt från enkla linjer till komplexa ritningar och skisser. Att lära sig en mängd olika skisstekniker kan ta dina blyertsteckningar till en helt ny nivå, vilket ger större djup och förfining till konstverket du skapar. Här delar vi med oss ​​av en mängd olika ritningstekniker för att prova i din nästa skapelse. Läs vidare för att upptäcka våra bästa skisstips och tekniker.

Välja din skissutrustning

De nyanser, texturer och skuggor du kan skapa på sidan är inte helt begränsade av din bredd av tekniker. Utan ordentlig kunskap om din utrustning kan du begränsa dig själv avsevärt. Generellt tillåter mjukare grafitpennor en mörkare, mjukare ton, medan hårdare grafit ger en hårdare linje och en spetsigare ände. För mest effektivt arbete är det viktigt att ha några pennalternativ i din skissverktygssats.

1. Kläckning och korskläckning

Dessa metoder är mycket vanliga och effektiva sätt att lägga till djup till dina skisser genom skuggning. När det kommer till välkända ritstilar med blyerts som kan höja dina skisser i nivå, är kläckning och krysskläckning högst upp på listan över färdigheter du bör lära dig. Kläckning är i huvudsak en serie linjer som ritas längs huvudlinjen i din ritning för att skapa skugga och djup. Dessa linjer bör inte röra varandra. Kors är en serie linjer som används på samma sätt, men där de skär varandra. Ju närmare dessa linjer, desto mörkare blir skuggningen i din ritning.

2. Stippling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade Inlägg

  • Kultur på utländska casinon

  • Flytthjälpen som underlättar ditt liv

  • Hur inreder man ett trapphus?

  • Maximera Ditt Resultat på Högskoleprovet

  • Kommer Skrivare med Papper och Bläck?

  • Varför ser allt jag Ritar Fel och Konstigt ut? Tips för att Förbättra dina Ritningar